Met wie ben je onderweg?

Mijn naam is Irene Veerbeek-van Heeringen. Ik ben in 1979 geboren in Delft en opgegroeid in Rotterdam. Vervolgens heb ik Landinrichtingswetenschappen gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Na afronding daarvan had ik grote behoefte aan iets compleet anders. Iets waarbij ik mezelf en anderen zou ontmoeten en zou kunnen ontdekken wat ik waard ben. Ik besloot naar Santiago de Compostella te gaan en ben in 2005 vanuit Wageningen daarheen gelopen. Die 4,5 maand waren voor mij essentieel voor de loop van mijn verdere leven. Ik ontdekte dat ik het erg  fijn vond in mijn eentje maar dat ik het ook heerlijk vond om 1 op 1 met mensen te praten over dingen die er echt toe doen. Onderweg op zo’n route kun je al wandelend heel snel de diepte in, waardoor je mensen veel sneller leert kennen dan in het dagelijks leven thuis. Het bracht me veel voldoening en levensenergie. Eenmaal thuis ben ik daardoor het welzijnswerk ingegaan.

Als opbouwwerker had ik ook hele mooie contacten met mensen en werkte ik samen met bewoners aan een fijne wijk. Maar na een aantal jaar voelde ik dat ik me nog meer wilde richten op de individuele gesprekken. Daarom ben ik de opleidingen tot wandelcoach en levenscoach gaan volgen bij het ATMA instituut in Amersfoort.

 Als wandelcoach kan ik nu de wandelingen en de gesprekken die ik had op weg naar Santiago in mijn dagelijks leven integreren. Daarnaast kan ik dit vak ook erg mooi combineren met de zorg voor mijn 2 jonge kinderen. Samen vormt dit voor mij de juiste balans tussen werk en gezin , zorg en zingeving en dat is wat ik wil bijdragen aan deze maatschappij. Met liefde en aandacht.