Wandelend door je leven

Is Zon Onderweg iets voor jou?

Jazeker, als je jezelf herkent in één of meerdere van onderstaande punten:

  • Je hebt moeite met het vinden van een balans tussen werk en gezin.
  • Je staat voor een keuze maar je komt er niet mee verder.
  • Je hebt een loopbaanvraag of loopt vast op het werk.
  • Je vraagt je af wie je diep van binnen bent, wat je kunt en wat jouw unieke bijdrage is.
  • Je mist voldoening en zingeving bij wat je doet.
  • Je voelt je onrustig, lusteloos en moe.
  • Je weet wel wat je zou willen, maar je durft de stap niet te zetten.

Wat kan ik voor je doen?

Levencoachen

Als levenscoach kijk ik samen met jou naar alle onderdelen van je leven omdat in een leven vaak van alles met elkaar samenhangt. We staan eens rustig stil bij wat je bezig houdt en waar je tegenaan loopt. We gaan op onderzoek naar wie jij bent en wat je wilt met je leven.

Ik ga bij mijn sessies uit van de positieve psychologie. Ik zal niet uitvoerig graven in het verleden of lang stil staan bij moeilijke periodes, maar kijk juist samen met jou naar naar hoe je vanaf het hier en nu verder wilt. We kijken naar wat je nodig hebt om te bereiken wat je wilt en hoe je daarvoor gaat zorgen. Daarbij kunnen we blokkades  en pijn  tegenkomen uit het verleden. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een onverwerkt verdriet, een teleurstelling of kwaadheid die je bij huidige situaties in de weg staat. Tijdens de sessie is er rust en ruimte om dergelijke emoties los te laten komen en ze te ervaren. Door emoties uit het verleden in een veilige omgeving te doorleven en waar mogelijk zelf te helen kunnen ze in het heden heel anders gaan voelen. Je kunt je meer vrij gaan voelen en anders tegen je huidige situatie aankijken.

Ik werk niet alleen rationeel, maar betrek juist ook je gevoel en je lichaam bij de sessies. Ik laat je bijvoorbeeld vertellen waar in je lichaam jij een bepaalde emotie ervaart en wat dat voor jou betekent. Op die manier krijgt een emotie of een gevoel de ruimte om er te zijn en kunnen we daarmee verder werken. Ik maak daarvoor gebruik van verschillende technieken zoals visualisaties, opstellingen, lichaamsgericht werk en een techniek gebaseerd op de Kabbalah. Ook de natuur betrek ik regelmatig in de sessies.

Wandelcoachen

Als wandelcoach gebruik ik veel van de technieken die ik ook binnen als levenscoach gebruik. Het idee is hetzelfde alleen is de ervaring buiten heel anders. Wanneer je je wandelschoenen aantrekt en in beweging komt, komen gedachten ook in beweging. Je krijgt andere gezichtspunten en kunt die gebruiken om anders naar je coachvraag te kijken. Al wandelend praat je vrijer en krijgen je gedachten de ruimte.  Daarnaast  werkt de natuur als extra coach die je helpt om makkelijker bij je intuïtie te komen. Alles wat je buiten ziet of voelt kan je inzicht geven in het onderwerp waar jij net mee bezig bent: een vogel die overvliegt, de zon die doorbreekt, de regen op je gezicht. Dat soort symboliek kan je rechtstreeks bij je gevoel brengen zodat we direct met de kern aan de slag kunnen.

Anderen gingen je al voor:

“Goede beslissing geweest om coaching gevolgd te hebben. Krijg veel positieve reacties op mijn
verandering in gedrag en hoe ik ermee aan de slag ben gegaan.”

“Er wordt geen advies gegeven of gestuurd, maar goed gecoacht door luisteren en de juiste vragen
stellen.”