Werkwijze en kosten

Kennismaking

Wanneer je erover zit te denken om met mij op pad te gaan, hebben wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je kijken of het tussen ons klikt en kunnen we je coachvraag samen verkennen. Ik zal je uitleggen wat ik zou kunnen betekenen en hoe ik verder te werk ga. Deze kennismaking duurt ongeveer een half uur en is geheel kosteloos.

Intake

Wanneer je hebt besloten om door te gaan, zal een officiële intake plaatsvinden. We gaan dan dieper in op je coachvraag en ook op je achtergrond zodat een duidelijk beeld ontstaat van wie je bent. Samen stellen we vast hoe we jouw traject gaan insteken en maken we een vervolg afspraak voor de eerste sessie.

Sessies

Per sessie kijken we met welke vraag je aan de slag wilt. Als het nodig is scherpen we de vraag samen aan en gaan vervolgens aan de slag. Soms kan ik na een sessie ook huiswerk opgeven als de vraag zich daartoe leent.

Locatie

We kunnen ervoor kiezen om de sessie binnen of buiten te doen. Ik heb een bescheiden ruimte om te coachen aan huis. Daarnaast leent de omgeving van Vorden zich zeer goed voor een coachgesprek buiten. Verder heb ik ook de mogelijkheid om af te spreken op locaties van het coachhuis in Velp of Deventer. Mocht je het fijn vinden om in je eigen omgeving gecoacht te worden, dan kunnen we ook bij je thuis afspreken.

Bereikbaarheid

Vorden is goed te bereiken met de trein. Vanuit Zutphen neem je de stoptrein naar Winterswijk en in 9 minuten ben je dan op station Vorden. Mijn praktijk ligt op nog geen 5 minuten lopen vanaf het station.

Let op: Insulindelaan 19 ligt in het midden van de straat. (nummer 19 op de hoek hoort bij de Molenweg )

Kosten

  • Kennismakingsgesprek: gratis en vrijblijvend
  • Intakegesprek: €77,50,- per uur (incl. BTW)
  • Sessie Particulier: € 77,50,- per uur (incl. BTW)
  • Sessie Zakelijk: € 120,- (incl. BTW)
  • Voor minder draagkrachtigen is een 'op maat' tarief bespreekbaar.

Voor afspraken op een locatie anders dan in mijn praktijk in Vorden of de locaties van het Coachhuis (Deventer of Velp ) reken ik reiskilometers van 0,32 per km.

Vergoeding kosten

Een coachingstraject duurt  gemiddeld ongeveer 5 tot 8 sessies. De kosten hiervan kunnen worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling (kijk voor de voorwaarden op www.belastingdienst.nl). Daarnaast vergoeden werkgevers nog wel eens een coachingstraject als het gaat om re-integratie, preventie, loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je navragen bij je werkgever.