Tijd voor bezinning

Naast coachingssessies verzorg ik ook retraites  en themawandelingen. Met een kleine groep mensen gaan we één of enkele dagen wandelen waarbij een bepaald thema eens extra aandacht krijgt. Het wandelen zet niet alleen je lijf maar ook je gedachten in beweging. De natuur helpt je als extra coach om je intuitie te gebruiken bij je vragen.

Onderweg doen we zowel individueel als in tweetallen  oefeningen die helpen bij het onderzoeken van het thema. Daarnaast wandelen we ook een stuk in stilte waarbij je al je zintuigen kunt openzetten en kunt ontdekken wat dat je brengt.

De eerstvolgende themawandelingen zijn:

Zonsopkomst wandeling

In de zonsopkomst zit veel kracht verborgen die kan helpen bij een nieuwe start. Gebruik die zonne-energie om je dag of je plannen een boost te geven, om je te laten inspireren of te verrassen. Tijdens een zonsopkomst wandeling gaan we met een klein groepje van de  zonsopkomst genieten en ontdekken wat dit met ons doet. We starten bij een locatie in de buurt van Vorden en maken kort met elkaar kennis. Vervolgens lopen we in stilte naar een mooie plek om de zon te zien opkomen. Het is fijn om tijdens je wandeling een intentie te hebben voor jezelf, bijvoorbeeld een vraag die je hebt over een nieuwe start of een wens voor de nieuwe dag. We kijken in stilte naar de zonsopkomst en na afloop is er tijd om eventueel te delen wat er bij je opkwam. Op de weg terug naar het startpunt doen we  een oefening om de ervaringen tijdens de  zonsopkomst te bekrachtigen. De wandeling duurt alles samen ongeveer 1 uur en is gratis. Wie zin heeft loopt lekker mee. Het is wel fijn om van tevoren even aan te melden, dan weet ik op wie ik kan rekenen.

Data:             Bij interesse te plannen            

Locatie:          Locatie in de buurt van Vorden.  Details bij aanmelding          

Kosten :         Gratis. 

Aanmelden:    irene@zononderweg.nl/06-49931239    

"Fantastische start van de dag"