Tijd voor bezinning

Naast coachingssessies verzorg ik ook themawandelingen. Met een kleine groep mensen gaan we één of enkele dagen wandelen waarbij een bepaald thema eens extra aandacht krijgt. Het wandelen zet niet alleen je lijf maar ook je gedachten in beweging. De natuur helpt je als extra coach om je intuïtie te gebruiken bij je vragen.

Onderweg doen we zowel individueel als in tweetallen  oefeningen die helpen bij het onderzoeken van het thema. Daarnaast wandelen we ook een stuk in stilte waarbij je al je zintuigen kunt openzetten en kunt ontdekken wat dat je brengt.

In verband met corona zijn er op het moment geen themawandelingen in kleine groepjes, maar individueel kan het wel. Zie hieronder.

De eerstvolgende themawandelingen zijn:

 

Individuele Aandacht Wandeling op 1,5 meter afstand

Ken je dat, het gevoel dat je even de stevige grond onder je voeten kwijt bent, dat alles om je heen lijkt te veranderen en je even niet meer weet wat dat met jou doet. je hoofd loopt om van de gedachten maar je kunt geen rustig moment vinden om alles te laten bezinken en te doorvoelen wat je zelf vindt en wilt. Vooral nu in deze veel bewogen tijd met corona kan het je soms aanvliegen. Het leven dat je kende is veranderd, misschien is er iemand in je omgeving ziek geweest, ben je zelf ziek geworden, ben je je baan kwijt geraakt of heb je veel tijd binnenshuis doorgebracht en heb je  veel om over na te denken. Dit zijn momenten om je leven te herijken. Kijken wat alles met je  gedaan heeft, wat het nog steeds met je doet en wat je uit deze periode meeneemt. Wellicht zijn er ook vruchten te plukken of twijfel je of je een andere weg wilt bewandelen dan in de tijd voor corona. Al dit soort vragen kosten tijd en aandacht. Tijd voor onderzoek naar jezelf en een onbevooroordeeld luisterend oor. Bij een individuele aandacht wandeling is die tijd en aandacht er voor jou. We gaan samen een flink stuk wandelen in een gebied dat je zelf mag uitkiezen (bijvoorbeeld een stuk Pieterpad) en tijdens het wandelen kun je je verhaal vertellen, je vragen en/of onzekerheden delen en ontdekken hoe helend het kan zijn als er iemand oprecht naar je luistert en af en toe vragen stelt. Soms kunnen we ook een stukje in stilte wandelen, om te voelen wat dat met je doet en om de natuur om je heen te ervaren. Gun jezelf deze aandacht van een objectief iemand, ga met me mee op wandeling en ontdek wat dit met jou kan doen.

Data:             Bij interesse te plannen, liefst in het weekend            

Locatie:          In overleg      

Kosten :         €250,-

 

Zonsopkomst wandeling

In de zonsopkomst zit veel kracht verborgen die kan helpen bij een nieuwe start. Gebruik die zonne-energie om je dag of je plannen een boost te geven, om je te laten inspireren of te verrassen. Tijdens een zonsopkomst wandeling gaan we van de  zonsopkomst genieten en ontdekken wat dit met je doet. We starten bij een locatie in de buurt van Vorden. Vervolgens lopen we in stilte naar een mooie plek om de zon te zien opkomen. Het is fijn om tijdens je wandeling een intentie te hebben voor jezelf, bijvoorbeeld een vraag die je hebt over een nieuwe start of een wens voor de nieuwe dag. We kijken in stilte naar de zonsopkomst en na afloop is er tijd om eventueel te delen wat er bij je opkwam. Op de weg terug naar het startpunt doen we  een oefening om de ervaringen tijdens de  zonsopkomst te bekrachtigen. De wandeling duurt alles samen ongeveer 1 uur.  

Data:             Bij interesse te plannen            

Locatie:          Locatie in de buurt van Vorden.  Details bij aanmelding          

Kosten :         €30,-

Aanmelden:    irene@zononderweg.nl/06-49931239    

"Fantastische start van de dag"